previous arrow
next arrow
Slider

STOKIS TERBAIK JANUARI 2019

SEKALUNG TAHNIAH KEPADA STOKIS BERIKUT :-

1.-STOKIS-AULONG
2. STOKIS-PANDAN
3.-STOKIS-PAYA-JARAS
4.-STOKIS-SIDAM
5.-STOKIS-KAYANG

Teruskan usaha. Tingkat iltizam untuk menjadi yang terbaik dikalangan yang terbaik. Kekalkan prestasi dan momentum untuk kekalkan kejayaan.

PERKONGSIAN PENGALAMAN BERNIAGA YUKHA OLEH BEBERAPA ORANG STOKIS

STOKIS PANDAN - KUALA LUMPUR

No 1 Oktober

JATUH TERDUDUK BILA DI TIPU, NAK MULA DARI ZERO AMATLAH PERIT

Terlebih dahulu,sebelum kak feyna mulakan coretan….sekalung penghargaan terima kasih pd CEO Yukha Bos Wan yang sangat kreatif,xjemu2 memberi kata2 semangat bila kak feyna down,bila kak feyna sedeh bos Wan selalu menjadi pendengar yang setia..bila kak feyna tgh jatuh terduduk bila ditipu,bos yang dulu call kak feyna beri nasihat…Ya Allah..tq bos…Syukur sgt2 dpt berjumpa org yg hebat…kata2 Bos…10% shj dr Wan,90% dr diri anda…membuat kan akk pegang ayat bos dan kak feyna praktik kpd semua agen2 teknik2 yg bos ajar….alhamdullilah….rasa terharu dgn apa yg Bos lakukan utk kak feyna dan semua stokis Yukha…hr2 bg kata2 semangat..membuatkan hidup kami ceria,bersemangat utk lalui kehidupan yg sgt mencabar..
Rezeki Allah yg sgt luas,Bos wan bg tips akk praktikan pd diri akk dan berikan pd #teammisifeyna…hasil Dr Yukha juga..akk dpt menampung kehidupan seharian akk….nk mula hidup dr Zero amatlah perit…dikelilingi manusia yg snggup menipu kami sekeluarga,sampai kami jatuh terduduk…dikelilingi hutang..sampai gaji negetif…mashaallah..hebatnya dugaan Allah berikan pada kami sekeluarga…inshallah..demi Anak2 demi Yukha..demi Team Misi Feyna…akk bangkit…mulakan hidup baru dgn bersemangat….
With Yukha..modal sangat mampu milik,barang laku keras,product bumiputera,halal,murah sgt menarik jiwa akk yg sememangnya minat bisnes dr kecil…alhamdullilah..rs bersyukur sgt2…bukan no 1 yg dicari,tp keberkatan mencari rezeki yg halal utk ank2 ….
Akhir sekali dr kak feyna dan abg syed utk bos….semoga Bos Wan Allah permudhkan urusan seharian,cont memberi kata2 semangat bila kak feyna down…menjadi pendengar yg setia dikala diri tgh sedih…diberi rezeki yg tidak putus2 spt air yg mengalir deras…semoga impian bos menjadi kenyataan…semoga berbahagia dgn keluarga trcinta….
Utk gojess2 kak feyna di luar sana….jom kt berbisnes with Yukha….With Yukha…Aura sgt positif,bila berbisnes with Yukha..walau anda berduka…tp Allah selalu berikan kegembiraan…kt kene happy bila berbisnes, br Rezeki mudah je masuk….modal sangat mampu milik,teknik2 akn diajar,inshaallah uolss takkan lost…kak feyna akn ajr dr Zero kpd Hero…..
Jom whatsapp 018-2990433
Hugs from,
Stokis Yukha Pandan Ampang
Feyna Yukha

STOKIS PAYA JARAS - SELANGOR

RESTU SUAMI DAN DOA EMAK BAWA AKU KE TAHAP SEKARANG

Bismillahirrahmanirahim.. Syukur Alhamdulillah kepada yg maha Esa atas rezeki yg diberi. Terlebih dahulu kak jmi nak ucapkan terima kasih kepada suami Mohd Zulkifli kerana menyokong dan banyak membantu kak jmi sampai ke hari ini. Tak lupa juga kepada mak tersayang Pn. Yamson Bt Ahmad yg selalu mendoakan anak dia.
Kak Jmi tak sangka boleh capai tahap ni. Pada mula hanya beli sahaja produk ni iaitu lipmatte utk pkai sndiri sbb mmg kak jmi ada masalah bibir. Bila dh pkai mmg rasa berbeza dari sblm ni.. Bibir jadi elok.. Mmg merawat mslh kak jmi. Suami pn perasan. So dia kata why not kak jmi plak jual. Dia support kak jmi utk berniaga. Bermula la dari situ la kak jmi kenal Yukha. Niat tu mmg nak bantu tambah pendapatan keluarga dalam masa yg sama nk tolong org lain juga yg ada masalah kewangan. Alhamdulillah ALLAH buka jalan.. Kak jmi bermula dari 0 sebab xda pengalaman lagi. Alhamdulillah CEO Wan byk membantu.. Terima kasih bos.. Walaupun pada mula org x pandang pn produk yg kak Jmi berniaga ni.. Nasihat kak jmi yg cepat putus asa.. Berusaha dan terus berusaha. Kalau rasa down rehat sekejap mengadu pada ALLAH byk2.. Tenangkan fikiran lps tu fikir mcm mn nk buat yg lebih terbaik..
WAN JADDA WA JADDA
Sesiapa yang berusaha pasti berjaya. Itu janji ALLAH.
Dan jangan lupa semua kejayaan datang dari Nya. Kena bersyukur dan banyakkan bersedekah. Akan ada lagi banyak rezeki yang datang tanpa disangka-sangka.
Ingat! Buat apa yang ALLAH suka. ALLAH bagi apa yang kita suka.
Sekian, coretan dari
#JmiYukha
#stokisyukhamalaysia
#teamjmiyukhapower
#agendiperlukan
#berminatwhatsapp0124033809
No 2 Oktober

STOKIS AULONG, TAIPING - PERAK

No 3 Oktober

BERNIAGA UNTUK DI WARISI KEPADA ANAK CUCU

SubhanAllah Walhamdulillah WalailahaillAllah.
Syukur, hari ni stok sampai bersama sama dengan bingkisan dari Boss Yukha iaitu Boss Wan. Wah! Dapat sijil serta surat cinta dari Boss Wan. Sape yg x suke dapat surat cinta dari Boss kan.
YUKHA memang lain dari yang lain. Boss yang sporting, rakan rakan team Yukha yang supportif menjadikan Yukha lain dari yang lain.
Havoc sentiasa dan penuh dengan kejutan. Dah 2 kali dianugerahkan Top 3 Stokis Yukha. Bukan kejayaan seorang tapi kejayaan team Yukha amnya dan team Ultra Yukha. Ini adalah kejayaan team bukan kejayaan individu. Tahniah Ultra Yukha. K. Sal, Sis Fida, Nafa, Sis Erni, Keezan, Sis Iela, Ita, K. Wa. Bro zali, Tuan Hakim, Sis Naz, K. Yu dan Tuan Ramzan.
Biar penat nak taip tapi inilah Team Ultra Yukha. Kepada yg nak join Team Ultra Yukha utk sama sama menjana income boleh PM abg man.
INGAT! Walaupun gaji 15k gaji tersebut x mungkin dapat diwarisi anak cucu bila kita dah tak bekerja tetapi sekecil2 mana biz sekalipun akan mampu diwarisi hingga ke anak cucu. Tak percaya??? Abih tu kenapa bangsa Cina berniaga??? BENGANG??? ABIS TU? PM LA hahahaha takkan nak tgk saja?
Ikhlas dari Abg Man Yukha
#YukhaperfumePerak
#ultrayukha
NAK JADI AGENT WHATSAPP KE NO 0124581875
BENGANG!!! LUV U FULL

STOKIS WANGSAMAJU - KUALA LUMPUR

BERKAT BERNIAGA KAK NA DAPAT MENAMPUNG KEPERLUAN ANAK-ANAK SEKOLAH

Bismillahirahmanirahim..
Assalamua’laikum..
Pertama sekali KakNa rasa bersyukur sangat2 Allah beri peluang dan izinkan KakNa untuk join team Yukha.
Terima kasih juga Allah temukan KakNa dengan CEO Wan. Kenal CEO Wan sebelum KakNa join Yukha walaupun tak pernah berbicara sebelum wujudnya Yukha. Tapi atas sifat kepimpinan CEO Wan, mengajak KakNa untuk terus bersama berjuang di bawah pimpinan beliau.
Terima kasih kepada CEO Wan kerana menerima dan memberi kepercayaan kepada KakNa untuk menjadi stokis di DUN Wangsamaju.
Ini perniagaan pertama KakNa di mana KakNa mempunyai ramai agen. Semua ni berkat dari ilmu yang CEO bagi. Terima kasih pada CEO yang tak putus putus dan tak jemu bagi semangat setiap hari. Setiap hari KakNa akan tunggu video semangat dari CEO Wan. Ini bisnes pertama yang KakNa jumpa CEO turun padang dan sentiasa berada disisi stokis dan agen.
Terima kasih juga pada CEO Wan dan Yukha Malaysia yang tak putus2 bagi kejutan yang hebat buat kami team Yukha berasa gembira. Ada saja idea, contest, hadiah2 menarik serta reward buat team Yukha.
Berkat dari perniagaan bersama Yukha, Alhamdulillah KakNa dapat menampung serba sedikit keperluan anak2 sekolah. Keperluan harian keluarga. Alhamdulillah. Syukur.
KakNa belum kukuh dalam dunia meniaga. KakNa baru tanam benih. Skarang baru keluar pucuk. InsyaAllah suatu hari nanti KakNa doa semua team Yukha akan menjadi sebuah pokok yang subur, sihat dan kuat. Masa tu kita semua akan merasa hasil dari pokok yang kita semai. InsyaAllah.
Terima kasih juga pada agen2 yang berjuang bersama2 KakNa. Tanpa anda KakNa takkan sampai ke mana. Takkan KakNa boleh melangkah seorang.
Terima kasih kepada pembeli kerana yakin dengan produk Yukha. Terima kasih pada ramai yang repeat order.
Akhir kata, KakNa menjemput semua anda2 di luar sana untuk sertai team Yukha. Mari kita sama2 buat sesuatu yang boleh merubah nasib keluarga kita. Buat sesuatu kerana Allah, buat demi insan tersayang. KakNa doakan team Yukha berjaya dunia dan akhirat. InsyaAllah. Amin.
KakNa,
STOKIS YUKHA WANGSAMAJU
010-8186236
No 4 Oktober

STOKIS SIDAM, SUNGAI PETANI - KEDAH

No 5 Oktober

WALAUPUN BELAJAR TAK TINGGI, LAHIR DALAM KELUARGA SUSAH, BUKAN MENJADI ALASAN AKU TIDAK BOLEH BERJAYA.

Alhamdulilah,Allah hantar kan seorang insin yang mulia dan sanagat membantu..sebelum tu linda ingin megucapkan berbanyak terima kasih pada bos wan dan puan yus, linda dilahirkan dari kerluarga yang susah dan adik beradik pun ramai,pelajaran pun tak tinggi,maklumlah anak sulungkan berkorban untuk adik…tp linda yakin dengan usaha walau pun tanpa pelajaran linda mesti berjaya…..
Linda tanam kan azam dalam diri aku nak jadi usahawan aku boleh berjaya walau pun tanpa pelajaran..dari situ linda mulakan perniagaan macam-macam linda berniaga.. satu hari linda terbaca kat fb tentang bos wan..rasa macam nak kenal lebih dari dekat je..
Linda follow je tips bos wan update kat facebook..dari situ datang lagi membara semagat..sehinga lah linda berniaga product yukha..itu lah kuasa Allah yg sanagat besar..sekarang linda dah tak ada rasa malu,utuk jumpa kawan-kawan lama…dengan berniaga yukha keyakinan diri lagi bertambah sekarang seolah-olah saudagar perfume..hehehe. jom mulakan business anda dengan yukha,best.
Berminat nak join team saya boleh whatsapp saya +60175547221

SEKALUNG TAHNIAH KEPADA PARA STOKIS YUKHA YANG TERPILIH SEBAGAI

STOKIS TERBAIK BULAN OGOS 2018